BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday 18 August 2010




Sjiek is mich dat!!!

gisteren was het weer zover mexx ging bij opa en oma elsloo spelen.
Mexx gaat altijd om de twee weken 1x in de week een dagje genieten bij opa en oma elsloo en wat een lol had die gisteren..
Opa en oma hebben weer genoten.zoals de meeste weten is opa ook kapper en verzorgt ook mooie pruikjes, toen mexx een doos zag vroegt ie was is dat? Opa zei kijk maar eens in de doos en toen vond mexx de pruikjes, nou dit was een waar feest opa en oma hebben hartlijk om mexx kunnen lachen vandaar ook dat opa het moest vastleggen op foto.. Gelukkig houd jullie kleinzoon wel van verkleden want hun eigen zonen hielden hier niet zo van dus wees blij dat hij deze eigenschappen van zijn moeder heeft..
hij ging ook echt mooi poseren voor de foto en toen hij de blonde pruik op had met de zonnebril riep hij heel trots kijk ikke ben mevrouw Kreijen hihi..
Hij heeft bijna de hele middag met de pruik gelopen en ook nog heerlijk gevoetbald met opa en gek gedaan s'avonds toen papa en mama er weer waren heeft mevrouw kreijen nog een ere rondje gelopen een waren metamorfose

see you later ...tot gauw


1 comment:

  1. Wat een geweldige foto's weer! We moeten snel weer eens skypen zodat we mexx weer live kunnen zien en kunnen horen mondharmonica spelen en dat verkleden... ja dat heeft Mexx echt van mama! :D

    ReplyDelete